Coda Sedan Forum

It is currently Mon Nov 20, 2017 10:25 am

All times are UTC [ DST ]




Post new topic Reply to topic  [ 2 posts ] 
Author Message
PostPosted: Fri Dec 26, 2014 11:18 pm 
Offline

Joined: Wed Oct 01, 2014 4:17 am
Posts: 2
When I turn the start key, the green "Ready" light does not stop blinking until I remove the key, turning the Coda off. The "Vehicle Fault Indicator (High Priority)" icon lights up red. So I can not start my Coda.

Any ideas appreciated -- John

PS My CODA was working fine and had a full charge.
After the rains last week, it would no longer start.
I did not charge it in the rain.

The following did not help:
I charged the 12v battery.
toped off the coolant level.
The brake lights come on when I step on the brake pedal.


Top
 Profile  
 
PostPosted: Wed Dec 31, 2014 12:47 am 
Offline

Joined: Fri Dec 05, 2014 12:07 am
Posts: 10
I know you did it, but you didn't say so...

Unplug the 12V battery for 20 minutes, then plug it back in?

I guess after that, you'll need to check the fuses in the box at the right of the engine compartment. And if they're ok, you'll have to get the OMITEC from Rick.


Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 2 posts ] 

All times are UTC [ DST ]


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum

Search for:
cron
© Coda Sedan Forum - part of the MyElectricCarForums.com Group